NYHEDER

Udviklingsorienteret fagligt stærk analytiker og studentmedhjælp søges til FIERS
Er du en analytisk ildsjæl, der via dataudtræk, bearbejdning og fortolkning af resultaterne gør os klogere på, hvordan vi bruger ressourcerne bedst muligt i sundhedsvæsenet? Så er det måske dig, vi er på udkig efter. FIERS (Fonden for Innovation og Erhvervssamarbejde i Region Sjælland) arbejder bl.a. med at understøtte omstilling til det nære sundhedsvæsen gennem skarpe analyser og datadreven ledelsesinformation. Til det arbejde søger vi en analytiker og en studentermedhjælp.

Analyseopgaverne er en del af de dataprojekter, som FIERS understøtter i samarbejde med Region Sjælland bl.a. med Afdeling for Data- og udviklingsstøtte, kommuner og private virksomheder. FIERS arbejder efter anerkendte principper og metoder, og det er en vigtig målsætning for os, at vi kan omsætte data til konkrete forbedringer for patienterne, de sundhedsprofessionelle, virksomhederne og politikerne. Ansøgningsfristen er den 18. februar 2020. Send din ansøgning til mbj@fiers.dk. Læs det fulde opslag her

Dataunderstøttet service

FIERS tilbyder nu virksomheder et nyt tilbud hvor der anvendes sundhedsdata til forretningsudvikling. 

Læs mere om tilbuddet her

 

Data og Designdreven Sundhedsinnovation rekrutterer nye virksomheder til forløb sammen med DTU og Absalon
Har din virksomhed brug for nogle af Danmarks førende eksperter indenfor udvikling af teknologiske løsninger til sundhedssektoren? Eller skal du bruge dybere brugerforståelse ift. sundhedspersonale og dataindsigter om specifikke sundhedsudfordringer? 

Så har du netop nu mulighed for at ansøge om at komme med i vores næste forløb for virksomheder og derigennem få tilknyttet nogle af Danmarks førende eksperter fra DTU eller professionshøjskolen Absalon. Du får minimum 300 timers udviklingstid, som hjælper din løsning eller produkt tættere på markedet. Du kan læse mere her, hvor du også finder kontaktdata på projektledelsen, som kan hjælpe dig videre www.sundhedsdata.com . Ansøgningsfristen er den 13. januar 2020, så vent ikke for længe, da vi kun har plads til 8 virksomheder.

 

Aktive lokale partnerskaber øger sundheden blandt ældre
FIERS søger interesserede lokalsamfund til projektet "Partnerskaber om Innovation i Region Sjælland (PIRS)" FIERS er netop nu igang med at indgå samarbejder med lokalsamfund om pilotforsøg, som skal vise, at sociale fællesskaber, deltagelse i lokale aktiviteter har en positiv indlfydelse på ældres helbred. Analyser viser, at ensomhed er en stor risikofaktor for sundhedstilstanden. FIERS vil måle undervejs i forsøgene og facilitere forløbene sammen med de involverede lokalsamfund.